Tillykke til flere dygtige dimittender fra AAU SUND

Næsten 250 glade dimittender har den seneste tid fået bevis på deres kvalifikationer. Dekan Lars Hvilsted Rasmussen gav i den anledning et par ord med på vejen.

Til vores dimittender i idræt, idrætsteknologi og sundhedsteknologi lød nogle af ordene fra dekanen sådan her:

- Måske har sundhed ikke altid været i højsædet, når I har siddet i de sene nattetimer omgivet af pizza, slik og cola og et projekt på 100 sider. Men uanset om I repræsenterer idræt, idrætsteknologi eller sundhedsteknologi har I haft sundhed som jeres fælles faglige omdrejningspunkt. Vi lever i en verden, hvor der er et meget stort fokus på sundhed og sundhedsrelaterede aktiviteter som fx sport og træning. Vi lever også i en verden, hvor det fremover bliver vigtigt, at kroppen kan holde til et længere arbejdsliv – og hvor vi har en aldrende befolkning og flere kroniske syge. Der er behov for sådan nogen som jer, som kan finde de gode løsninger på de udfordringer, vi står med, så vi forhåbentlig alle sammen får mulighed for livslang sundhed.

Mærk stemningen til dimission på medicinstudiet

Se videoen og mærk dimissionsstemningen på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, hvor de medicinstuderende i Aalborg her fejrer den store dag.