Årets Underviser på SUND

De studerende har udnævnt lektor Louiza Bohn Thomsen til Årets Underviser på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Uanset om læringsformen er forelæsning, case- eller projektarbejde, er lektor fra Institut for Medicin og Sundhedsteknologi, Louiza Bohn Thomsen, en yderst kompetent underviser, skriver de studerende i deres indstilling af hende som Årets Underviser.

Et højt fagligt niveau og mange års erfaring som aktiv forsker er nogle af de kvaliteter, de studerende understreger i valget af Louiza Bohn Thomsen. Men også hendes menneskelige kvaliteter bliver fremhævet:

- Louiza forstår virkelig at skabe et trygt og godt læringsmiljø, hvor selv studerende, man tidligere har set være meget stille, kommer på banen og formår at skabe et miljø, hvor fejl bliver til læring. De studerende tør ”tænke højt” og reflektere over egen læring. I projektsammenhæng har Louiza en helt unik fornemmelse for at skabe et miljø, hvor man føler sig udfordret og som en succes. Hendes dør står endvidere altid åben, og hun er et menneske, der brænder for, at vi som studerende både får et stort læringsudbytte, men også at vi trives og at skabe rammerne for et godt psykisk studiemiljø.

Prodekan for uddannelse, Jeppe Emmersen, forstår godt de studerendes valg af Louiza Bohn Thomsen:

- Jeg har fulgt Louiza, siden hun begyndte som adjunkt i biomedicin og underviser på vores medicinuddannelser. Hun har altid imponeret med sit engagement. Ud over at være en dygtig underviser har hun også været essentiel for opbygningen af fagene histologi og anatomi på medicinuddannelserne. Så jeg er glad for, at hendes indsats også anerkendes af vores studerende, siger Jeppe Emmersen.

Ved AAU’s årsfest den 3. maj finder vi ud af, om Louiza også render med titlen som Årets Underviser på AAU.