Årets underviser på SUND

Parisa Gazerani, lektor ved Institut for Medicin og Sundhedsteknologi, er Årets Underviser på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

En rollemodel på både det menneskelige og det faglige niveau. Sådan beskriver de studerende Parisa Gazerani, der ved nytårskuren på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet blev annonceret som dette års SUND-kandidat til titlen som Årets Underviser på AAU.

De studerende beskriver Parisa Gazerani som en velforberedt, inspirerende og engageret underviser, der er enestående til at anvende varierende undervisningsformer og formår at skabe et godt, trygt og behageligt rum til fremlægning. Hun er en fantastisk vejleder med et uovertruffent overskud og en evne til at give feedback på en både konstruktiv og uddybende måde.

Parisa Gazerani har et stort arbejdsrelateret netværk, som hun er god til at bringe i spil i forhold til de studerende. Og så er hun fantastisk at samarbejde med, fordi hun altid er i godt humør og smilende.