Konstitueret prodekan for uddannelse på SUND

Lektor Trine Fink påtager sig opgaven som prodekan for uddannelse på SUND, forventeligt frem til sommeren 2021

I forbindelse med Jeppe Emmersens konstituering som prorektor for uddannelse på AAU tiltræder lektor Trine Fink som konstitueret prodekan for uddannelse på SUND i samme periode, forventeligt indtil sommeren 2021.

Trine Fink har været ansat på AAU siden 2002; først som videnskabelig assistent, dernæst adjunkt i 2004 og herefter lektor siden 2006. Hendes erfaring med uddannelsesområdet er stor, og hun har solid indsigt i SUND’s uddannelser. Hun har været medlem af S-studienævnet under HST og dernæst studienævnet for medicin, hvor hun senere blev studienævnsformand. Trine har endvidere været involveret i akkrediteringen af medicinuddannelsen og har erfaring med kvalitetsstyring af uddannelserne ved AAU.

Trine Fink tiltræder allerede den 15. januar 2021. Hun vil bruge langt størstedelen af sin arbejdstid i denne funktion men vil dog fastholde lidt undervisning og vejledning.