Louise Arenholt Årets Underviser på SUND

Enestående, innovativ, varierende, inspirerende og relevant undervisning af medicinstuderende på Regionshospital Nordjylland i Hjørring indstiller Louise Arenholt til Årets Underviser på AAU

- Til trods for at uddannelse af kandidatstuderende er helt nyt på sygehuset, har hun formået at løfte opgaven til stor glæde for os studerende. Hun har sørget for høj kvalitet og har skabt alle forudsætninger for god problembaseret undervisning. Louise formår at inkorporere varierende undervisningsmetoder til en højere enhed af indlæring, der ruster os studerende på bedste vis til de forestående eksaminer og det fremtidige lægeliv.

Så rosende beskriver de studerende ved SUNDs to studienævn Louise Arenholt, der er ph.d.-studerende ved Klinisk Institut og afdelingslæge på Gynækologisk/Obstetrisk Afdeling på Regionshospital Nordjylland i Hjørring.

Udover det høje kvalitetsniveau af undervisningen fremhæver de studerende også en række helt konkrete tiltag, som har gjort en stor og gavnlig forskel for dem:

- Louise har anskaffet privat kontor til medicinstuderende i afdelingen samt iPads med interaktiv læring af CTG. Hver morgen møder hun op ved vores morgenkonference – selvom hun kun sjældent selv har en funktion på møderne – for at sørge for, at vi studerende bliver fordelt og anerkendt til dagens funktion. Louise har altid været nem at få kontakt med, og hun har sat en ære i, at vi studerende skulle have lov at føre ordet og undersøge patienter. Det har givet os den bedst mulige indsigt i den kliniske hverdag på afdelingen. Derudover har Louise arrangeret temadage og introdage med stor tværfaglighed af sygeplejerske, jordemoder og to læger som undervisere samt simulationstræning, som gav stort udbytte.

Hvem, der bliver Årets Underviser på hele AAU, afsløres ved den traditionsrige årsfest fredag den 13. april 2018.